Podomový predaj energií

Podomový predaj energií

Ide o podomových predajcov energií, ktorí prichádzajú s – podľa nich – výhodnejšími ponukami od ďalších dodávateľov elektriny či plynu, ako spoločnosť, ktorej sú klientami.
Že nejde o sporadické počínanie tohto druhu potvrdila Miroslavovi Talavaškovi Valéria Majerčáková zo spoločnosti Východoslovenská energetika:

1 energie_podomovy predaj;tal Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Aj vám zaklopali na dvere, aby vám ponúkli zmenu dodávateľa elektriny, alebo plynu za oveľa – pre vás – výhodnejších podmienok, ako vás momentálny dodávateľ? – Možno ste pristali, a možno ste to už aj oľutovali. – Takzvaní podomoví predajcovia energií totiž v ostatnom období – najmä po istej liberalizácii trhu s energiami u nás – sa čoraz intenzívnejšie „hlásia“ o nových zákazníkov. – Otázny však býva spôsob, akým to robia! – Jedným z tých – mierne povedané – „otáznych“, je forma tzv. podomového predaja.
Ako teda „nenaletieť“ „medovým motúzom“ i – z času na čas – i agresívnejším spôsobom, akými za vami môžu prísť podomoví predajcovia? – Miroslav Talavašek sa pýtal Valérie Majerčákovej zo spoločnosti Východoslovenská energetika:

2 energie_podomovy predaj Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V nijakom prípade netreba podľahnúť tlaku na čo najrýchlejšie „zúradovanie“ „novej“ zmluvy! – A treba tiež vedieť „s kým máte do činenia“! – A nielen z hľadiska možnej zmeny dodávateľa, ale – vo všeobecnosti – z hľadiska vlastnej bezpečnosti! – Špekulantov a podvodníkov, ktorí sa – pod rôznymi zámienkami – chcú „votrieť“ do vašej domácnosti je totiž čoraz viac!!
 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame