Čierne kolieska

Čierne kolieska

Nateraz v ostatnej relácii „Z kuchyne starých mám" sme už pripravovali vianočné trvanlivé pečivo. Recept na „čierne kolieska" ponúkla naša poslucháčka pani Marta z Kuzmíc, ktorá v úvode vysvetlila aj to, prečo dostali prívlastok „čierne".

cierne_kolieska Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na čierne kolieska podľa receptu našej poslucháčky pani Marty z Kuzmíc potrebujeme 42 dekagramov hladkej múky, 4 dekagramy kakaa, 14 dekagramov práškového cukru, trochu mletej škorice a vanilky, 28 dekagramov tuku, a 8 dekagramov mletých vlašských orechov. Suroviny zmiešame, vymiesime cesto, a vykrajujeme kolieska, a upečieme. Po vychladnutí lepíme džemom, a posypeme práškovým a vanilkovým cukrom.

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame