Ako urobiť výborné halászlé

Ako urobiť výborné halászlé

Milovníci rybacích špecialít najlepšie vedia, že na prípravu rybacej polievky halászlé, ktorej recept vám dnes ponúkame, treba nielen veľa trpezlivosti, ale najmä veľa času. Teraz je ho určite viac ako počas vianočných sviatkov, pričom suroviny môžu pochádzať z dvoch zdrojov – prvým sú zmrazené suroviny z vlastných zdrojov a druhým chladené z obchodnej siete. Dôležitým faktorom sú však aj kuchárske znalosti, s ktorými sa na košických vianočných trhoch predstavili rybári košickej základnej organizácie Slovenského rybárskeho zväzu. O príprave rybacej polievky halászlé sa Ján Kondor pozhováral s tamojším rybárom a šéfkuchárom Tomášom Warzybokom.

rybacia_polievka_halaszle Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame