Dôstojníčka Ivana Harajdová

Dôstojníčka Ivana Harajdová

Košičanka Ivana Harajdová plánovala svoju kariéru naštartovať v médiách. Na Fakulte masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave ukončila prvý ročník, ale už vtedy vedela, že tento výber nebol pre ňu „to pravé orechové". Toto útle žieňa má totiž nezlomnú vôľu a odvážne srdce a tie ju priviedli až na kapitánsky mostík zaoceánskych lodí. Tonke Deškovej prezradila, že na začiatku bola vlastne - náhoda:

vychodniarka_dostojnicka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes je Ivana Harajdová prvou dôstojníčkou na palube 6-hviezdičkovej luxusnej expedičnej lode, ktorá vozí pasažierov na pobrežie Antarktídy, na Špicbergy aj do Grónska.

vana Harajdová strávi tento rok Vianoce doma, v Košiciach, so svojimi blízkymi, ale už v januári v argentínskom mestečku Jušuaja nastúpi na palubu 6-hviezdičkovej luxusnej expedičnej lode, ktorá pod bahamskou vlajkou vozí špeciálnu klientelu za atraktívnymi zážitkami k pobrežiu Antarktického poloostrova. Na tomto ľadovom kontinente je od októbra do marca letná sezóna, a teda najlepší čas na pozorovanie ľadovcov, ale aj polárnych medveďov alebo veľrýb. Ivana Tonke Deškovej vysvetlila, že expedičné lode sa svojim vybavením aj programom plne prispôsobujú záujmom klientov:

vychodniarka_harajdova Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ivana nám prezradila, že aj svoju budúcnosť spája s loďami - aj keď po určitom čase sa možno z ich paluby presunie na pevninu a bude odovzdávať svoje skúsenosti ako školiteľka. Keďže Slovensko more nemá, zrejme bude musieť „zakotviť" v nejakej inej, prímorskej krajine - ale na to je vraj, stále dosť času J

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame