Víkend 17. - 18. 10.

Víkend 17. - 18. 10.

Ak ste sa počas víkendu tešili na stretnutia II. futbalovej ligy, kde má svoje zastúpenie aj východ Slovenska, tak ste sa tešili zbytočne. Slovenský futbalový zväz v reakcii na momentálnu situáciu spojenú so šírením koronavírusu do odvolania pozastavil všetky seniorské súťaže. Zápasy II. futbalovej súťaže sa nebudú hrať minimálne do 5. novembra, keď sa má konať ďalší aktív Slovenského futbalového zväzu. A čo ďalšie športové odvetvia? To už prezradí Matúš Hudák:

232010190936;vikend_sport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hádzanárky Iuventy Michalovce prehrali v sobotu v prvom zápase 2. kola Európskej ligy na palubovke favorizovaného francúzskeho tímu Paríž 92 14:36. Michalovčankám sa nedarilo ani v nedeľňajšej odvete, prehrali 26:29 a v pohárovej Európe skončili.
A v športových aktualitách pokračujeme. Novovzniknutý tím sálového futbalu Podpor Pohyb Košice má do budúcnosti jasný plán - chce sa vrátiť medzi futsalovú elitu. K jeho naplneniu by mal pomôcť aj tréner Richard Bačo, ktorý po roku odišiel z MIBA Banská Bystrica. Košičania budú v tejto sezóne hrať v troch ligách - v košickej mestskej lige, vo futsalovej súťaži na Jazere, aj vo východoslovenskej lige. Ako a kedy sa to celé začalo? Odpovie tréner Richard Bačo.
232010190944;vikend_sport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame