Víkend 24. - 25. 10.

Víkend 24. - 25. 10.

Sprísňujúce sa opatrenia proti koronavírusu, ktoré na Slovensku začali platiť tento víkend, sa znova dotkli aj športu. Mužská hádzanárska Slovnaft handball extraliga a ženská MOL liga svoje zápasy neodohrali. Vedenie súťaže ich pre aktuálnu situáciu, aj v súvislosti s celoplošným testovaním na koronavírus, odložilo. Čo ponúkli ďalšie športové podujatia, prezradí Matúš Hudák

232010260936;vikend_sport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ja ešte doplním, že zápas 2. kola Európskej hádzanárskej ligy mužov medzi Sportingom Lisabon a Tatranom Prešov, ktorý sa mal hrať zajtra v Portugalsku, nebude. Európska hádzanárska federácia ho po viacerých pozitívnych testoch hráčov Tatrana presunula na iný termín.

Slovenský rýchlokorčuliarsky zväz a jeho športovci vstúpili do roku 2020 úspešne. V januári na III. zimných olympijských hrách mládeže vo švajčiarskom Lausanne bodovala v šortreku Petra Rusnáková. Slovenská reprezentantka, členka športového klubu STEZ Spišská Nová Ves, bola piata na 1000 metrovej a šiesta na polovičnej, 500 metrovej trati. Súťažila aj na svetovom šampionáte juniorov, ktorý sa konal v talianskom Bormiu, európskom šampionáte v maďarskom Debrecíne a Svetovom pohári v Dordrechte v Holandsku. Svetová pandémia koronavírusu však výrazne zasiahla aj do tohto športu. O ktoré súťaže naše reprezentantky prišli, prezradil Matúšovi Hudákovi predseda Slovenského rýchlokorčuliarskeho zväzu Ján Magdoško.
232010260944;vikend_sport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame