Rok 2020 v skratke

Rok 2020 v skratke

Celok MFK Zemplín Michalovce pôsobí medzi našou futbalovou elitou od roku 2015. Za obdobie, počas ktorého je súčasťou najvyššej ligovej súťaže,  zaznamenal historický úspech v podobe 5. miesta. Stalo sa tak  v sezóne 2018/2019.
Čo však tá aktuálna? Ako pre Zemplínčanov vyznieva hodnotenie prvého polčasu tejto – dosť „zvláštnej“ a atypickej sezóny? Pozrel sa na ňu Matúš Hudák.

201229;vikend_sport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Posledné kolo našej najvyššej hokejovej súťaže v tomto roku je na programe práve zajtra, vo „východniarskom“ derby privítajú na ľade Steel Arény Košice celok Michaloviec a Poprad nastúpi na ľade maďarského Miškolca.
V aktuálnom „sumári“ sú – z východu republiky – na tom najlepšie Kamzíci z Popradu. Tým sa darí držať na popredných priečkach extraligovej tabuľky.
V ostatnom čase sa im však nedarí celkom podľa ich predstáv.
Vyvstáva teda otázka, ako sa rozlúčia s kalendárnym rokom 2020 ?
Aj na ňu sa pokúsil hľadať – pri spätnom pohľade na doterajší priebeh súťaže – odpoveď Matúš Hudák.

201229;vikend_sport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Športový život sa nezastavuje ani počas sviatočných dní. To je aj prípad basketbalového diania na Slovensku.
Predošlá sezóna sa v mužskej ligovej súťaži u nás síce skončila skôr, no tá aktuálna (2020/2021) je v plnom prúde a nezastavuje sa ani počas obdobia, ktoré teraz prežívame.
Aká je spokojnosť s práve sa končiacim kalendárnym rokom 2020? Matúš Hudák sa na to pýtal účastníkov najvyššej mužskej basketbalovej súťaže zo Spišskej Novej Vsi a Svitu.

201229;vikend_sport3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Keď koncom mája volejbalový klub z Prešova oznámil, že jeho hráčov povedie dvojnásobný Tréner roka a kouč slovenského národného tímu mužov Marek Kardoš, veľa ľudí si už vtedy povedalo, že ambície v metropole Šariša budú – zrejme – len tie najvyššie... A začalo sa to napĺňať hneď od úvodného súťažného zápasu. Konštatuje nielen Matúš Hudák.

201229;vikend_sport4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rok 2020 sa pre hádzanárov Tatrana Prešov predčasne skončil 8. decembra. V už spomínaný deň zverenci chorvátskeho kormidelníka Slavka Golužu v zápase 6. kola Európskej ligy ťahali proti švédskemu IFK Kristianstad za kratší koniec a napokon s ním prehrali o 5 gólov:  22:27! A čo ďalej? Počúvajme Matúša Hudáka.

201229;vikend_sport5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj takto vyzeral športový rok 2020 v kluboch na východnom Slovensku. Azda rok, ktorý sa o slovo prihlási už o niekoľko desiatok hodín, bude lepší a prinesie oveľa viac dôvodov na úsmev – tak pre športové kolektívy a jednotlivcov z východnej časti Slovenska, ako aj pre ich fanúšikov!

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame