Víkend 5. – 6. 6.

Víkend 5. – 6. 6.

USA zvíťazili v zápase 6. júna o bronz nad Nemeckom 6:1. Američania zopakovali umiestnenie z MS 2018 v Kodani, celkovo vystúpili na bronzový stupienok už po deviaty raz v histórii. Ďalšie športové informácie pridá Matúš Hudák:

vikend_sport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Slovenskí volejbalisti zakončili svoje účinkovanie v B-skupine Zlatej európskej ligy v Záporoží prehrou 1:3 s domácou Ukrajinou. V tabuľke obsadili s bilanciou jedno víťazstvo a tri prehry posledné – tretie miesto. O nádej na účasť na záverečnom turnaji Final Four v Belgicku prišli už v sobotu, postup si vybojovala stopercentná Ukrajina.
Niektoré športové súťaže sa skončili, niektoré sú v plnom prúde a niektoré sa ešte len začnú. Do poslednej kategórie patrí aj mládežnícka (dievčenská) hádzaná. Predstavitelia a hráčky klubu FHT Košice trénujú a pripravujú sa na jednotlivé turnaje, ktoré sú ideálnou možnosťou na herné napredovanie pred novou sezónou. Do septembra je ešte dosť času, a tak Matúša Hudáka zaujímalo, ako vyzeral reštart tréningového procesu. Odpovedať bude manažér Miroslav Fotul:

vikend_sport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame