Víkend 17. – 18. 7.

Víkend 17. – 18. 7.

Futbalisti Michaloviec zvíťazili v sobotnom prípravnom stretnutí nad Bardejovom 2:0 a Trebišov uspel v Liptovskom Mikuláši rovnako výsledkom 2:0. Teraz je už pred nami pohľad na ďalšie športové podujatia a vystúpenia našich športovcov:

vikend_17. - 18. 7._sport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Slovenská basketbalová reprezentácia zvíťazila v nedeľu aj v druhom prípravnom zápase v Írsku, ktoré v Dubline zdolala 85:76. Zverenci trénera Olega Meleščenka vyhrali nad Írmi aj v sobotu tesne o bod 85:84. Slováci tak vstúpili do cyklu prípravných zápasov pred druhým kolom predkvalifikácie majstrovstiev sveta 2023 dvoma výhrami. Pokračovať v sérii prípravných duelov budú 21. júla (v stredu) a 22. júla (vo štvrtok), keď sa predstavia na medzinárodnom turnaji v Portugalsku. Basketbalisti USA uspeli v generálke na olympijský turnaj v Tokiu. Na domácej palubovke v Las Vegas zdolali úradujúcich svetových šampiónov zo Španielska 83:76. Damian Lillard nastrieľal 19 bodov, Kevin Durant pridal 14 a Američania si pripísali druhé víťazstvo v príprave. Po prehrách s Nigériou a Austráliou zvíťazili nad Argentínou. V pondelok už cestovali na OH do Japonska, kde si v úvodnom súboji zmerajú v nedeľu sily s Francúzskom.

Športová gymnastka Barbora Mokošová a parastrelec Radoslav Malenovský v stredu minulý týždeň na nádvorí Prezidentského paláca v Bratislave zložili v mene celej olympijskej a paralympijskej výpravy slávnostný sľub do rúk prezidentky Slovenskej republiky Zuzany Čaputovej. V poradí XXXII. olympiáda sa uskutoční od 23. júla do 8. augusta v Tokiu a predstaví sa na nej celkovo 41 slovenských športovcov, XVI. paralympiáda je na programe 24. augusta až 5. septembra:

vikend_17. - 18. 7._sport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zdroj fotky: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame