Víkend 23. – 24. 10.

Víkend 23. – 24. 10.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová vstúpila v sobotu do novej sezóny SP tretím miestom v obrovskom slalome. V rakúskom Söldene vyhrala Američanka Mikaela Shiffrinová. Druhá skončila Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová. Švajčiarsky lyžiar Marco Odermatt triumfoval v nedeľnom obrovskom slalome SP v rovnakom stredisku. V úvode sezóny odsunul o sedem stotín sekundy na druhú priečku domáceho Rolanda Leitingera, tretí skončil Slovinec Žan Kranjec. Slovák Adam Žampa si pripísal tri body za 28. miesto. Jeho brat Andreas nepostúpil do 2. kola, v prvom odjazdil 43. čas.

Futbalisti FC DAC 1904 Dunajská Streda zvíťazili v 12. kole Fortuna ligy nad MFK Zemplín Michalovce 1:0. O súťaž nižšie boli na programe stretnutia 14. kola. Bardejov doma nestačil na Podbrezovú 0:2, Trebišov zdolal Púchov 2:1, Žilina B si poradila s Košicami 3:2 a Humenné doma remizovalo s Banskou Bystricou 1:1. V 14. kole III. futbalovej ligy – Východ sa hráči postarali o tieto výsledky:

Lipany – Sobrance-Sobranecko 3:1,
Prešov – Giraltovce 2:1,
Rudňany – Svidník 2:1,
Vranov nad Topľou – Snina 3:0.

V nedeľu:
Slávia Košice – Spišské Podhradie 6:0,
Kalša – Poprad 1:1,
Krompachy – Raslavice 2:1.
vikend_23.-24.10_sport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 
11. kolo Tipos extraligy:
Spišská Nová Ves – Banská Bystrica 1:2 pp a sn,
Poprad – Michalovce 2:3,
Prešov – Liptovský Mikuláš 4:3 pp a sn,
Košice – Zvolen 6:2.

Program 8. kola florbalovej extraligy mužov v nedeľu skompletizoval súboj medzi AS Trenčín a Celkom Žltý Sneh Košice. Domáci po piatich prehrách konečne bodovali a Košice zdolali 14:3, hostia si pripísali ôsmu prehru v rade a stále čakajú na prvé body v tejto sezóne.

Sezóna väčšiny letných športov je pomaly na konci... Aká bola tá tohtoročná slovenská v – ako sa zvykne označovať – „kráľovnej športov“, v atletike? Kolega Miroslav Talavašek sa na to pýtal prezidenta Slovenského atletického zväzu a zároveň viceprezidenta nášho Národného olympijského a športového výboru – Petra Korčoka:

23.-24.10_sport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame