Víkend 16. – 17. 7.

Víkend 16. – 17. 7.

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v úvodnom zápase nového ročníka Fortuna ligy nad nováčikom súťaže MFK Dukla Banská Bystrica 2:0. Oba góly piatkového zápasu 1. kola padli z jedenástok, ktoré premenili Matúš Marcin a Igor Žofčák.

V úvodnom kole II. futbalovej ligy sa nedarilo Košiciam, ktoré nebodovali v Považskej Bystrici po prehre 1:3, Prešov v Komárne nestačil na domáci celok 0:3. Čo sa nepodarilo týmto zástupcom – vyšlo Trebišovu. Hráči Slavoja uspeli v Dubnici po výhre 1:0. Humenné nezískalo body v Rači po prehre 0:2.

V druhom prípravnom zápase sa Lokomotíve Košice nepodarilo uspieť. V derby o metropolu východu včera v Barci nestačila na Sláviu TU Košice 1:4. V prvom polčase videli diváci tri penalty. Hosťujúci hráč Vladimír Kaňuch:

vikend_16.-17.7_sport 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po trojročnej prestávke sa opäť konali Majstrovstvá sveta v crossmintone, tentoraz v Záhrebe. Šampionát bol presunutý z minuloročnej sezóny až dvakrát, no teraz nič nebránilo tomu, aby sa na najväčšom crossmintonovom podujatí stretlo viac ako 350 hráčov z 22 krajín. Novými majstrami sveta v hlavných kategóriách sa stali Japonci. Medzi mužmi dominoval Akihiko Nishimura, ktorému podľahol vo štvrťfinále aj náš hosť – predseda a hráč klubu SbK Lipany – Vladimír Pjecha. Spomedzi žien nenašla premožiteľku Yurina Abe, na ktorej skončila aj slovenská hráčka Tamara Lukáčová (TJ Slávia PU Prešov), keď jej podľahla vo štvrťfinále 0:2. Ak ste o tomto športe ešte nepočuli – netrápte sa. Čo to crossminton je, povie náš hosť:

vikend_16.-17.7_sport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame