Víkend 30. – 31. 7.

Víkend 30. – 31. 7.

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili v sobotnom zápase 3. kola Fortuna ligy nad MFK Zemplín Michalovce 4:2, hoci po prvom polčase prehrávali 0:2.

Futbalisti Lokomotívy Košice uzavreli prípravu na novú sezónu 5. ligy Juh VsFZ na ihrisku tímu ŠK Odeva Lipany. V sobotu na svojho hostiteľa nestačili 3:5.

V košickej Barci a na Vyšnom Opátskom sa v sobotu uskutočnil v poradí tretí ročník Memoriálu Imricha Balogha. Turnaj kategórie starších žiakov sa koná na počesť Imricha Balogha (1958-2019), ktorý svoj život zasvätil práve práci s futbalovou mládežou.Už tradične si v kategóriách U15 (Barca) a U14 (Vyšné Opátske) zmerali sily štyri výbery zo Slovenska a zahraničia. V U15 to boli FC Košice, DVTK Diosgyör, DVSC Debrecen a Výber Východoslovenského futbalového zväzu. V kategórii do 14 rokov súťažili rovnaké tímy s výnimkou Debrecenu, ktorý vymenil ILLÉS Akadémia. Viac pre vysielanie RRV povedal organizátor Roman Petruška:

MGZ_Víkend_šport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Včera sme sledovali aj futbalový Slovnaft Cup. V stretnutí medzi Spišským Štvrtkom a Veľkou Lomnicou sa z postupu po výsledku 2:1 tešili hostia, ktorí sa najbližšie stretnú s Bardejovom.

V III. kole II. futbalovej ligy, ktoré sa začalo už v piatok - Košice uspeli na ihrisku Pohronia 1:0, Trebišov hral so Slovanom Bratislava B v hlavnom meste 1:2 a Humenné s Prešovom 0:3.

V úvodnom kole 4. futbalovej ligy Východ sa zrodili tieto výsledky:
Gerlachov - Pavlovce nad Uhom 3:2
Ľubotice - Medzev 2:4
Medzilaborce - Rudňany 2:0
Raslavice - Čaňa 1:1
Sabinov - Kalša 1:1
Sobrance - Sokoľany 2:3
Spišské Podhradie - Kechnec 1:3
Stará Ľubovňa - Veľký Šariš 3:0

Bardejov v sobotu privíta turnaj v klasických šípkach - v poradí 9. ročník podujatia GARŽOĽ OPEN privítal viac ako 60 hráčov, nie iba zo Slovenska ale aj zo zahraničia. Na tomto podujatí juniorský reprezentant SR Matej Čverha, obsadil konečné 5. miesto, ktoré ho posunulo na turnaj World Master do 18 rokov, RRV povedal

Víkend_športA Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Slovenská mužská vodnopólová reprezentácia sa v sobotu predstavila v bazéne Rumunska. Šlo o prípravu na blížiace sa ME, ktoré sa budú konať v Chorvátsku. Zverenci hlavného trénera Milana Oršulu nestačili na domáci výber 8:20. V reprezentácii sa predstavili aj viacerí hráči z našej najvyššej súťaže a rovnako aj z klubov v Košiciach.

Nohejbal na Slovensku momentálne oddychuje. Nie ale na dlho J naši reprezentanti počas týchto letných dní trénujú koľko môžu a vládzu. Chcú byť v čo najlepšej forme na Majstrovstvá sveta, ktoré bude hostiť ČR v mesiaci november v Prahe. Košičan - Matej Prachár, jeden z reprezentantov je počas leta doma, ako trávi tieto dni?

vikend_sport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame