Víkend 20. – 21. 8.

Víkend 20. – 21. 8.

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v 6. kole Fortuna ligy nad MFK Skalica 3:1. Domácich poslal v 10. minúte do vedenia Adler Da Silva. Na začiatku druhého polčasu zvýšil na 2:0 z pokutového kopu kapitán Igor Žofčák. V 78. minúte sa druhýkrát presadil Da Silva, hostia v závere už iba skorigovali výsledok zásluhou Andreja Fábryho. V 40. minúte sa po zrážke so Žofčákom zranil hlavný arbiter Michal Očenáš. Keďže ani po ošetrení nemohol pokračovať v rozhodovaní, nahradil ho Kristián Micheľ.

O súťaž nižšie v 6. kole Humenné s ČK remizovalo s Košicami 0:0, Trebišov si doma poradil s Považskou Bystricou 2:1, Žilina B s ČK doma podľahla Prešovu 0:4. Poďme aj do 3. futbalovej ligy východ.

ŠPORT_A_Víkend_20.-21.8_šport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


5. kolo 4. futbalovej ligy východ:

Kechnec - Medzev 3:2
Veľký Šariš - Raslavice 1:2

Hokejisti HC´05 Banská Bystrica zvíťazili na 75. ročníku Tatranského pohára v Poprade. V nedeľňajšom finálovom zápase zdolali fínsky tím Vaasan Sport 4:2. Hokejisti českého tímu Rytíři Kladno vyhrali v nedeľnom zápase o 3. miesto na 75. ročníku Tatranského pohára nad domácim HK Poprad 4:2. Útočník Popradu Dávid Skokan

Víkend_20.-21.8_šport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


47. MSR v nohejbale v Košiciach majú hráči úspešne za sebou. O kategórii dvojíc sme už hovorili. V kategórii trojíc triumfovali hráči KAC Jednota Košice A, druhé miesto obsadila Trnava a trojicu medailistov uzatvára KAC Jednota Košice B, 4. miesto Humenné a 6. pozícia sa ušla Zálužiciam.

Silový Trojboj alebo aj Powerlifting je ako už názov napovedá silový šport, ktorý sa skladá z troch disciplín: Drepu (squat), tlaku na lavičke (benchpress) a mŕtveho ťahu (deadlift) - v tomto poradí za sebou nasledujú v súťažiach. Košice v sobotu hostili podujatie Benchpress & Deadlift Cup 2022. Súťaž, ktorá okrem domácich zástupcov prilákala do metropoly východu aj pretekárov z Českej republiky, Poľska a Maďarska - si po skončení zaslúžila obrovský potlesk. Aké boli pocity po akcii u prezidenta Svetovej federácie silového trojboja Rudolfa Sisku?

ŠPORT_Víkend_20.-21.8_šport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame