Víkend 27. – 28. 8.

Víkend 27. – 28. 8.

Futbalisti MŠK Žilina zvíťazili v 7. kole Fortuna ligy nad MFK Zemplín Michalovce 2:0. O oba góly šošonov sa postaral Patrik Myslovič.

Hralo sa aj o súťaž nižšie. V 7. kole Prešov v Ličartovciach zdolal Trebišov 1:0 a Košice - Šamorín 5:1. Až štyri góly strelil senegalský útočník Landing Sagna, ktorý skóroval v 30., 61., 64. aj 73. minúte. Po tomto výsledku tréner domácich Anton Šoltis povedal:

vikend_27.-28.8_sport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dopĺňame aj ďalšie výsledky z víkendu: V 2. futbalovej lige a jej 7. kole včera Dolný Kubín remizoval s Humenným 0:0. 4. futbalová liga východ a jej 6. kolo prinieslo v nedeľu tieto výsledky:

Gerlachov - Sobrance 6:0

Medzilaborce - Raslavice 6:3

Pavlovce nad Uhom - Spišské Podhradie 1:2

Sokoľany - Kechnec 0:7

Stará Ľubovňa - Ľubotice 4:1

Veľký Šariš - Sabinov 0:2

Kalša - Medzev 4:1

5. futbalová liga Juh Východoslovenského futbalového zväzu a jej 4. kolo prinieslo včera tieto výsledky:

Topoľany - Dvorníky - Včeláre 2:2

Vojčice - Malý Horeš 1:0

Kráľovský Chlmec - Lokomotíva Košice 0:5

Ťahanovce - Gelnica 0:3

Slovenský reprezentant v skejtbordingu - Richard Tury vybojoval pre Slovensko bronz na Majstrovstvách Európy v skateboardingu vo Švajčiarskom meste Bazilej. V dňoch 27. júla až 3. augusta sa v bulharskom Petrichu konali Majstrovstvá Európy juniorov v biliarde. Samotné majstrovstvá odštartoval otvárací ceremoniál v štýle predstavenia ľudovej kultúry Bulharska. Slovenský biliardový zväz nominoval troch hráčov, skúsených Kristiána Mrvu a Michala Franka (obaja z Prešova), trojicu uzavrel iba 11 ročný Márk Szabó hrajúci za Galantu. Viesť reprezentačný výber juniorov dostal na starosť ako tréner skúsený a legendárny Jaroslav Polách. Naši reprezentanti sa domov vrátili z troma bronzovými kovmi. Radosť a spokojnosť je teda na mieste. Viac prezradil v rozhovore s Matúšom Hudákom aj jeden z trojice úspešných - Kristián Mrva z Prešova:

vikend_27.-28.8_sport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame