Víkend 3. – 4. 12.

Víkend 3. – 4. 12.

Hokejisti Michaloviec zvíťazili v stretnutí 23. kola Tipos extraligy na ľade HC Košice 4:3 po predĺžení a samostatných nájazdoch. Predĺžili tak víťaznú sériu na 5 zápasov a Košičanom pripravili po 10 domácich víťazstvách prvú prehru. Prešov bodoval v domácom zápase proti Liptovskému Mikulášu 8:4, Banská Bystrica zdolala Spišskú Novú Ves 5:1 a ukončila tak trojzápasovú sériu prehier. Kamzíci z Popradu zdolali Slovan Bratislava 3:2 po predĺžení. Hokejom bude pokračovať aj Matúš Hudák:

víkend_3.-4.12_šport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hádzanárky Iuventy Michalovce zvíťazili v prvom zápase 3. kola Európskeho pohára EHF na domácej palubovke nad švédskym tímom Lugi 33:25. Odveta je na programe 11. decembra u súpera.

V 12. kole florbalovej extraligy mužov AS Trenčín zdolal Florko Košice 10:9 po samostatných nájazdoch, ATU Košice doma nestačil na Záhorskú Bystricu 4:7. V nedeľu ATU Košice – Lido Bratislava 3:5. V 11. kole ženskej najvyššej súťaže Spišská Nová Ves uspela v Bratislave proti Hurikánu 6:5, Sabinov nebodoval v Nitre 7:10. O deň neskôr Spišská Nová Ves bodovala v Nitre 19:1, ale nedarilo sa Sabinovu v Bratislave proti Hurikánu 4:7.

Dominanciou rakúskych sánkarov sa skončili preteky Svetového pohára v Innsbrucku. Domáci pretekári obsadili prvé 4 miesta, víťaz Nico Gleirscher triumfoval pred Wolfgangom Kindlom. Tretí skončil Jonas Müller. Z trojice Slovákov bol najlepší Jozef Ninis na 11. mieste, rodák z Helcmanoviec Marián Skupek bol 19. a Jozef Hušla obsadil 22. priečku. Dvojica Tomáš Vaverčák a Matej Zmij sa rovnako predstavila v prvých pretekoch svetového pohára v tejto sezóne. Sobota a nedeľa priniesli zaujímavé vystúpenia v ľadovom koryte a rovnako aj výsledky. Po vystúpení v Innsbrucku Matúš Hudák oslovil druhého menovaného, ktorý sa najskôr vrátil k podstatnej veci pred novou sezónou – letnej príprave:

  víkend_3.-4.12_šport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame