Víkend 7. – 8. 1.

Víkend 7. – 8. 1.

Našim hokejovým zástupcom sa v nedeľu 8. 1. na ľade protivníkov nedarilo. Michalovce v 27. kole prehrali v Nitre 3:4 po predĺžení, Prešov v Banskej Bystrici rovnako 3:4, Košice na ľade Zvolena 4:6, Poprad v Trenčíne 2:3 a Spišská Nová Ves v hlavnom meste proti Slovanu Bratislava 3:4. Na hokejových klziskách zostaneme aj s Matúšom Hudákom:

Víkend_7.1-8.1_šport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Slovenské hokejistky do 18 rokov triumfovali včera vo svojom prvom zápase na MS tejto vekovej kategórie vo švédskom Östersunde nad Japonskom 6:3. V ďalšom stretnutí na turnaji sa družstvo Miroslava Mosnára predstaví proti Švajčiarsku. Prvé dva tímy zo skupiny postúpia do štvrťfinále a tímy na 3. a 4. mieste sa stretnú proti sebe v baráži o udržanie sa na dve víťazstvá.

Taekwondo – šport, ktorý patrí do programu LOH od Sydney v roku 2000. Aj na Slovensku sa toto odvetvie teší veľkej obľube, hlavne u najmenších. Ako vyzeral rok 2022 a návrat do športového kolotoča u našich zástupcov – a najmä reprezentantov? To zaujímalo Matúša Hudáka v rozhovore s Pavelom Ižárikom, prezidentom Slovenskej asociácie Taekwondo:

Víkend_7.1-8.1_šport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Od septembra 2022 pomáha našim športovcom v taekwonde aj majster z Kórejskej republiky. Je to veľká motivácia pre športovcov, ale aj trénerov, ktorí sa i takto posúvajú a napredujú. Ešte dodajme, že boje o Paríž 2024 a LOH sa v taekwonde začínajú začiatkom budúceho roka.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame