Varíme s Matejom Bakošom

Varíme s Matejom Bakošom

Ambiciózny, talentovaný a sympatický - taký je jeden z najmladších šéfkuchárov v Košiciach Matej Bakoš, ktorý svoju prácu doslova miluje. Má 25 rokov a pracuje v jednom príjemnom bistre. Tvrdí, že jeho práca sa opiera o 4 základné piliere počas prípravy jedla - sezónnosť, lokálnosť, čerstvosť a estetika pokrmu pri servírovaní. Svojmu remeslu hanbu nerobí, svojou prácou a kreativitou mu robí výborné meno.Stretla sa s ním Viera Ihnátová, ktorej porozprával aj o svojich začiatkoch i tom, čo ho inšpiruje...

Varíme s Matejom Bakošom 1; Ihn

Dnes varíme s Matejom Bakošom, šikovným šéfkuchárom v jednom z košických bistier. Je síce mladý, no pomerne skúsený - varil v najlepších hoteloch v Košiciach i vo Vysokých Tatrách. V jeho svätyni - teda kuchyni - sa s ním pri práci stretla Viera Ihnátová.

Varíme s Matejom Bakošom 2; Ihn