Varíme so Stanislavom Pitoňákom

Varíme so Stanislavom Pitoňákom

Stanislava Pitoňáka zrejme poznáte ako skvelého komediálneho herca nielen z jeho domovskej scény, teda z košického Štátneho divadla a predtým zDivadla Jonáša Záborského v Prešove, ale aj z mnohých postáv, ktoré stvárnil v televízii, či v rozhlase. Zahral si aj vo filmoch a na divadelných doskách bol viacnásobným víťazom ankety o najobľúbenejšieho herca činohry. O jeho hereckom umení už teda určite viete. No vedeli ste, že výborne ovláda aj umenie kulinárske? Ak nie, presvedčí vás o tom nasledujúci rozhovor, ktorý so Stanislavom Pitoňákom pripravila Iveta Vaculová. A aj pri nahrávaní sa presvedčila o tom, že zmysel pre humor mu naozaj nechýba.

varenie_pitonak_1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zhovárame sa s hercom Stanislavom Pitoňákom, členom činohry Štátneho divadla v Košiciach, ktorý nám pred pesničkou prezradil, že pre svojich hereckých kolegov raz na záver sezóny pripravil fazuľový guláš. Iveta Vaculová bola zvedavá na to, ako taký guláš vzniká.
arenie_pitonak_2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

S humorom sebe vlastným takto ukončil svoje rozprávanie člen činohry Štátneho divadla v Košiciach Stanislav Pitoňák, ktorého poznáte aj z rozhlasu, kde nezameniteľným spôsobom stvárnil mnoho komických postáv hlavne v Rozhlasových bakalároch.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame