Víkend 19. - 20. 11.

Víkend 19. - 20. 11.

19. kolo Tipos extraligy:
Nové Zámky – Košice 6:2,
Michalovce – Trenčín 3:2 po predĺžení.
Spišská Nová Ves vyhrala aj v druhom zápase v prebiehajúcej sezóne proti Popradu. Včerajší duel na ľade „kamzíkov“ zvládli s výsledkom 6:3 a posunuli sa na priebežné 4. miesto v tabuľke. V drese hostí zaznamenali po dva góly útočníci Dante Salituro a Juraj Majdan. Teraz už aj pohľad do I. hokejovej ligy:

vikend_19.-20.11_sport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V 3. kole stolnotenisovej extraligy žien Valaliky nezískali body ani v jednom z dvojice zápasov. Nestačili na Malacky 0:7, podľahli aj hráčkam Majcichova 2:6.

Florbalisti Žiliny zvíťazili v nedeľňajšom zápase 10. kola extraligy nad ATU Košice 7:5 a sú na čele tabuľky. V ďalších stretnutiach sa zástupcom z nášho regiónu darilo takto:
Tsunami Záhorská Bystrica – Prešov 10:5,
FK Florko Košice – TEMPISH CAPITOL Floorball Club BA 8:2.

Squash je raketový šport, ktorý sa hrá „indoor“ – na squashovom kurte. Pôvodne sa volal „Squash Rackets“ ako odkaz na stlačiteľnú mäkkú loptičku, používanú v hre. Túto hru hrajú dvaja hráči (alebo zriedkavo aj štyria) so štandardnými raketami na kurte ohraničenom štyrmi stenami s malou dutou gumenou loptičkou. Hrá sa na tri víťazné sety do 11 bodov, pri stave 10:10 sa hrá tak, aby bol rozdiel dvoch bodov. Keď hovoríme o športe squash – v sobotu sa v Poprade konalo podujatie: POĎ SKÚSIŤ SQUASH!
Ako dopadla akcia, to už bola otázka na Tomáša Fecáka:

vikend_19.-20.11_sport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame