Fotografická výstava Romana Martinského

Fotografická výstava Romana Martinského

Máte radi ďaleké, exotické svety? Chcete zažiť krásu ľudskej rozmanitosti a zároveň kus tepla a slnečnej atmosféry v tomto zimnom čase? Tak poďte s nami na fotografickú výstavu Romana Martinského, na ktorej zobrazuje autentické portréty ľudí zo vzdialených krajín. Sprístupnili ju minulý týždeň v Galérii pri komíne v Historickej účelovej budove Východoslovenského múzea v Košiciach. S rozhlasovým mikrofónom tam zašla Danuša Reginová, ktorá najskôr oslovila múzejnú pedagogičku Katarínu Ščerbanovskú.

foto_vystava_cestovatel_01 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V predošlom vstupe sme vám priniesli rozprávanie cestovateľa a fotografa Romana Martinského, ktorý zaznamenáva špecifické okamihy už dve desaťročia. Za tento čas sa vyprofiloval ako autor portrétov a „street“ fotografií. Tie najlepšie teraz vystavuje v priestoroch Galérie v Historickej budove Východoslovenského múzea v Košiciach. Na výstave nájdete 75 snímok ľudí z 11 krajín, ktorí autora uchvátili svojou jedinečnosťou. Cez tváre obyvateľov Vietnamu, Indie, Tibetu, Mexika či Etiópie sa pestrou paletou človečenstva pokochala aj Danuša Reginová.
foto_vystava_cestovatel_02 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Presvedčte sa o tom sami – fotografickú výstavu Romana Martinského „Ľudia, ktorí ma očarili“ si v podkroví Historickej budovy VSM na Námestí Maratónu mieru v Košiciach môžete pozrieť do 14. apríla.
https://www.vsmuzeum.sk/ludia-ktori-ma-ocarili/

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame