Moje SNP: Andrea Forraiová

Moje SNP: Andrea Forraiová

Už dva mesiace symbolicky kráčame po Ceste hrdinov SNP spolu s tými, ktorí sa odhodlali prejsť po vlastných od Dukly až na Devín. V príbehoch rôznych turistov a pútnikov spoznávame našu najdlhšiu a v súčasnosti aj najpopulárnejšiu turistickú magistrálu. Ich zážitky sa síce líšia, ako ste už mohli počuť v predošlých častiach, všetkých však spája láska k prírode a nadšenie pre tento typ diaľkového pochodu. Pred časom ho absolvovala aj zanietená turistka a cestovateľka Andrea Forraiová z Košíc. Svoje zámery a motiváciu priblížila Danuši Reginovej.

Moje SNP: Andrea Forraiová 1.časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Náš letný rozhlasový cyklus o putovaní po Ceste hrdinov SNP, ktorý sme pripravili pri príležitosti 80. výročia Slovenského národného povstania, sa blíži ku koncu. V nasledujúcich minútach ho zavŕšime rozprávaním Košičanky Andrey Forraiovej o jej nezabudnuteľných spomienkach na cestu po „červenej“, ktorá jej priniesla niekoľkotýždňový turistický zážitok a intenzívne spojenie s prírodou, aj so svojím vnútrom. Podrobnosti prezradila v rozhovore s Danušou Reginovou.

Moje SNP: Andrea Forraiová 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Máte aj vy zážitky z Cesty hrdinov SNP? Alebo si spomínate na nejakú príhodu, ktorá súvisí so SNP? Možno ešte z čias školských výletov, niekdajších pobytov na Dukle či z rozprávania starších rodinných príslušníkov. Už len do soboty 31. augusta nám môžete vaše príbehy napísať na mailovú adresu snp@rtvs.sk. Príspevky zaradíme do žrebovania o rekreačný pobyt v kúpeľoch pre dve osoby. Víťaza alebo víťazku vyžrebujeme v utorok 3. septembra!

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame