Víkend 21. - 22. 11.

Víkend 21. - 22. 11.

Po „pandemickej" pauze, ktorá niektorým tímom neumožnila začať novú sezónu, je Slovenská hokejová liga opäť v plnej permanencii. V piatok sa do súťažného kolotoča znova zapojili aj tímy z východu Slovenska. Humenné v druhom zápase sezóny uspelo v Topoľčanoch 4:1. Do nedeľného programu však - rovnako ako Spišská Nová Ves - nezasiahlo a najbližšie budú o ligové body bojovať v stredu. Humenčania v Žiline a Spišská Nová Ves v domácom súboji proti Martinu. Viac o víkendovom športe na východe Slovenska prezradí Matúš Hudák

232011230936;vikend_sport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Vytrvalostné cvičenie aeróbneho charakteru, pri ktorom majú svaly dostatočný prívod kyslíka. Jeho cieľom je zlepšenie aeróbnych schopností, výkonnosti, nervovo-svalovej koordinácie a pohyblivosti a posilnenie kardiovaskulárneho systému organizmu. Názov aerobik pochádza z anglického výrazu aerobics (teda aeróbna) a označuje formu gymnastického kondičného cvičenia pri hudbe, ktoré je zamerané na rozvoj funkcie obehovej sústavy, na zvýšenie úrovne vytrvalosti a výkonnosti.

Aerobik vznikol v USA a rýchlo sa rozšíril do celého sveta. V bývalom Československu sa uchytila podoba aerobiku ako rytmického cvičenia s hudbou. Ako je to s aerobikom na Slovensku, aj s ohľadom na súčasnú protiepidemickú situáciu, prezradila Matúšovi Hudákovi trénerka aerobiku a inštruktorka v posilňovni Dominika Schmidt.

232011230944;vikend_sport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame