Víkend 13. – 14. 3.

Víkend 13. – 14. 3.

Michalovce a Nitra uzavreli základnú časť Fortuna ligy vzájomným zápasom. Hráči MFK Zemplín zdolali protivníkov spod Zobora 1:0. Počas ostatného víkendu proti sebe obaja súperi nastúpili opäť. Michalovce sa s Nitrou rozišli po remíze 1:1. S ďalšími futbalovými informáciami sa pripája Matúš Hudák.

vikend_13.-14.3_sport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Slovenskí volejbaloví reprezentanti do 17 rokov prišli o možnosť predstaviť sa v májovej II. fáze kvalifikácie majstrovstiev Európy. Na turnaji krajín stredoeurópskej zóny MEVZA v rámci I. fázy kvalifikácie prehrali v chorvátskom Zadare s rovesníkmi z Izraela 0:3 na sety a obsadili posledné, siedme miesto.
Majstrovstvá sveta v rýchlokorčuľovaní v holandskom Dordrechte sú minulosťou. Sledovali sme ich počas prvého marcového víkendu a fandili trojici našich reprezentantov: Alici Porubskej, Lucii Filipovej a Mariánovi Bukšárovi. Prvá menovaná obsadila v disciplíne na 1 000 m desiate miesto, Lucia Filipová na 1 500 m sedemnástu pozíciu. Premiérovo sa medzi mužmi predstavil Marián Bukšár, ktorý ani na jednej trati nepostúpil. S Alicou Porubskou sa po tomto vrchole sezóny porozprával Matúš Hudák. Začal otázkou, ako hodnotí vystúpenie na MS: 

vikend_13.-14.3_sport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame