Víkend 18. – 19. 9. 2021

Víkend 18. – 19. 9. 2021

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili nad ViOn-om Zlaté Moravce 2:1 v sobotnom domácom zápase 8. kola Fortuna ligy. Dosiahli tretie víťazstvo v sezóne, ViOn utrpel piatu prehru. Poďme aj o súťaž nižšie:

vikend_18.-19.9_sport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


III. Futbalová liga – Východ – 9. kolo:
(nedeľa)
Poprad – Raslavice 3:0
Kalša – Slávia Košice 1:1
Snina – Svidník 5:0
Spišské Podhradie – Krompachy 0:3
Stropkov – Prešov 3:1

Hokejisti Prešova zvíťazili v nedeľnom zápase B-skupiny Slovenského pohára nad Michalovcami 3:1.
Slovenskí tenisti postúpili po víťazstve 3:1 nad Čile v bratislavskom NTC priamo do februárovej kvalifikácie o budúcoročný finálový turnaj. Rozhodli o tom výsledky ďalších víkendových stretnutí 1. kola svetovej skupiny a rebríček krajín. Žreb kvalifikačných duelov sa uskutoční v decembri.

Talianski volejbalisti sa v Katoviciach stali majstrami Európy a získali už siedmy kontinentálny titul. V nedeľňajšom finále zdolali v dramatickom zápase Slovinsko 3:2 na sety. Bronz získali domáci Poliaci, ktorí v súboji o tretie miesto vyhrali nad obhajcami trofeje zo Srbska 3:0. Slovenskí volejbalisti nepostúpili zo základnej D-skupiny do osemfinále. Na ME sa predstavili po ôsmy raz za sebou a celkovo jedenástykrát.

Hádzanári domáceho Košice Crows zvíťazili v 2. kole Niké Handball extraligy nad HKM Šaľa 32:22.
Vynikajúci vstup do novej florbalovej sezóny žien zaznamenali hráčky Spišskej Novej Vsi, ktoré majú po dvoch zápasoch plný počet šiestich bodov. 50%-nú úspešnosť majú hráčky Sabinova, ktoré v sobotu zdolali Tvrdošín 8:3, o deň neskôr nestačili na Kysucké Nové Mesto 4:8.

Mesiacom september sa pomaly ale isto rozbieha športový život. Platí to aj o mládežníckej – dievčenskej hádzanej. V klube FHT Košice sezónu 2021/2022 už odštartovali. Matúš Hudák sa o nej porozprával s manažérom a trénerom Miroslavom Fotulom:

vikend_18.-19.9_sport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame