Víkend 30. – 31. 10.

Víkend 30. – 31. 10.

Futbalisti FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa zvíťazili v 13. kole Fortuna ligy na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 2:0. Pre Pohronie to v sobotu bolo prvé víťazstvo po 10 ligových kolách. V sobotňajšom zápase 15. kola II. futbalovej ligy hráči Humenného bodovali v Skalici výhrou 1:0, Košice zase v Bardejove výsledkom 3:0 a Trebišovu sa nepodarilo uspieť v Komárne, keď tam prehral 1:4.

vikend_30.-31.10_sport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hokejisti Slovana Bratislava potvrdili post tabuľkového lídra a v nedeľňajšom dueli 13. kola Tipos extraligy zdolali doma HC Košice 3:2. V aktuálnej sezóne vyhrali s oceliarmi ajdruhé derby, a sériu víťazstiev tým natiahli na 5 zápasov. Naopak Košičania – po troch víťazstvách za sebou – tak vyšli bodovo naprázdno. A nebodovali ani Michalovce, ktoré doma prehrali s Trenčínom 1:5.

Ešte florbal:

10. kolo extraligovej súťaže mužov uzavreli včera zápasom Lido Bratislava – Florko Košice. Hostia z východu boli po záverečnom hvizde šťastnejším kolektívom: duel sa po predĺžení skončil ich víťazstvom 9:8!

V lotyšskej Sigulde sa uprostred októbra (15. – 16. 10. 2021) uskutočnili Majstrovstvá Slovenska v jazde na saniach dospelých a juniorov. V kategórii žien si víťazstvo suverénne vyjazdila Katarína Šimoňáková z banskobystrickej Dukly. U mužov obhájil titul Jozef Ninis z ŠKP Vysoké Tatry, druhý skončil Marián Skupek z Helcmanoviec a tretí Jozef Hušla z TJ Vysoké Tatry. Helcmanovčan Marián Skupek sa stal slovenským šampiónom medzi staršími juniormi, pred oddielovým kolegom Vratislavom Vargom. V najmladšej kategórii rolu favorita nezvládol Christián Bosman z Vysokých Tatier. Po chybách skončil na 3. mieste. Majstrovský titul si tak medzi mladšími juniormi vyjazdil Michal Macko z Helcmanoviec, druhý skončil Bruno Mick z Vysokých Tatier. V dvojiciach dominoval tandem Tomáš Vaverčák – Matej Zmij vo farbách Dukly Banská Bystrica, pred nováčikmi Christiánom Bosmanom a Filipom Prusákom. Tretie miesto obsadili Vratislav Varga s Metodom Majerčákom. Matúš Hudák sa s „polovicou“ víťaznej dvojice – Matejom Zmijom pozhováral aj o tom, ako vyzeral vstup do súťažnej (a tiež predolympijskej) sezóny:

vikend_30.-31.10_sport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame