Víkend 9. – 10. 7.

Víkend 9. – 10. 7.

Počas víkendu sme sledovali jednotlivé prípravné stretnutia futbalových klubov pred novou sezónou. Do týchto duelov zasiahli aj hráči FC Košice, ktorí na pôde Podbrezovej ťahali za kratší koniec po prehre 1:2. To však nebol jediný prípravný súboj, ktorý mal na programe zástupca z nášho regiónu. Viac sa dozviete práve teraz:

vikend_9.-10.7_sport1;Hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Slovenská reprezentantka vo vodnom slalome Zuzana Paňková získala na MSJ v talianskej Ivrei striebro v extrémnom slalome. Mladá kajakárka nestačila v štvorčlennom finále len na Američanku Evy Leibfarthovú.

Slovenská plavkyňa a členka GPO Svit – Lillian Slušná obsadila na záver ME juniorov v Rumunsku 6. miesto vo finále na 50 metrov motýlik. Časom 27,09 s zaostala o šesť desatín za víťaznou Lanou Pudarovoz z Bosny a Hercegoviny.

Slovenskí športovci sa v nedeľu na Svetových hrách v americkom Birminghame predstavili v kvalifikačných pretekoch v dvoch športoch. Parašutista, Košičan Roman Dubský bol po dvoch dňoch na 8. mieste v disciplíne canopy piloting, Denisa Baránková dosiahla v terénnej lukostreľbe 10. miesto.

Finálový turnaj mládežníckych M-SR v plážovom volejbale do 20 rokov chlapcov a dievčat hostili počas víkendu ihriská na dvoch miestach v Košiciach. Beach plaza Terasa pred OC a Beachclub na ulici Protifašistických bojovníkov. Už finále dievčat do 20 rokov ponúklo zaujímavé meranie síl, ktoré bolo správnou pozvánkou pred chlapčenským súbojom o zlato. Michaela Páneková s Karolínou Majerníkovou zdolali dvojicu Podhradská – Schmidtová 2:0. Aké boli pocity víťaznej dvojice – Michaely Pánekovej a Karolíny Majerníkovej? Začne prvá menovaná, ktorá aj napriek zraneniu kolena mohla byť po finále spokojná:

vikend_9.-10.7_sport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V konečnom hodnotení mal turnaj výbornú organizáciu a priebeh. Toto všetko si pochvaľovali aj jednotliví hráči a hráčky.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame