Víkend 23. – 24. 7.

Víkend 23. – 24. 7.

Sobota patrila v Košiciach v poradí 8. ročníku súťaže v skoku do výšky, ktorý je známy pod názvom SKÁKANIE POD VEŽOU. Ide o tradičné podujatie s formátom (po)uličnej atletiky a jeho hlavným cieľom je pritiahnuť mládež k pravidelnej športovej aktivite a v neposlednom rade poskytnúť možnosť súťažiacim ukázať krásu tohto športu aj väčšiemu množstvu divákov v uliciach mesta. Medzi ženami bola najlepšia Chorvátka Sára Aščič, ktorá sa postarala o rekord podujatia (vo výške to bolo 176 cm). Medzi mužmi bol najúspešnejší Péter Bakosi z Maďarska (zaznamenal výkon 214 cm), druhá pozícia patrila rodenému Košičanovi, ktorý momentálne háji farby tímu AC Stavbár Nitra – Lukášovi Beerovi, ktorý po podujatí povedal:

vikend_23.-24.7_sport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Slovenská reprezentácia do 20 rokov bude na juniorskom svetovom šampionáte v Kanade definitívne bez Juraja Slafkovského, Šimona Nemca, Filipa Mešára, Samuela Kňažka, Martina Chromiaka a Marka Stachu. V pondelok o tom informoval portál hockeyslovakia.sk. Dvoch najvyššie draftovaných hráčov NHL Slafkovského a Nemca neuvoľnili na MS ich noví zámorskí zamestnávatelia Montreal Canadiens, respektíve New Jersey Devils. Kňažka, Chromiaka a Stachu nepustí na šampionát nepriaznivý zdravotný stav.

Divák, či už z Košíc alebo Prešova, si nemohol priať viac. Emócie, žlté karty, góly a – samozrejme – všetko, čo k pravému derby futbalu patrí. Ako to vyzeralo na ihrisku v Košiciach na stretnutí medzi domácim FC a Tatranom? To sa dozviete práve teraz. Mimochodom :) Aké to bolo napr. pri góle? Počúvajte!
vikend_23.-24.7_sport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame