Víkend 5. – 6. 11.

Víkend 5. – 6. 11.

Futbalisti MFK Skalica remizovali v sobotnom zápase 17. kola Fortuna ligy s MFK Michalovce 0:0.

O súťaž nižšie v 16. kole sa na prvé miesto sa dostali Košice po výhre nad Považskou Bystricou 3:0. Bodoval aj Trebišov, ktorý rovnako ako Košice bodoval doma. Dubnicu zdolal 2:1, Humenné remizovalo s Račou 2:2, aj na domácej a rovnako aj hosťujúcej strane padla ČK, Prešov prehral aj v druhom zápase po sebe. Doma nestačil na Komárno 1:2. Teraz aj pohľad do III. futbalovej ligy východ:

ŠPORT_Víkend_5.-6.11_šport1;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tipos extraliga - 16. kolo:
HK Dukla Ingema Michalovce - HK Nitra 4:3
HC Košice - HKM Zvolen 4:3 pp
HK GROTTO Spišská Nová Ves - HC Slovan Bratislava 4:1
HC MV TRANSPORT Prešov - HC ‘05 Banská Bystrica 2:3

Basketbalistky Young Angels Košice prehrali v nedeľňajšej predohrávke 9. kola extraligy so Sláviou Banská Bystrica 50:66.

Volejbalistky Volley project UKF Nitra vyhrali v 7. kole extraligy nad Prešovom 3:0 na sety.

Slovenskí florbalisti zvíťazili v druhom stretnutí na MS vo Švajčiarsku nad Nórskom 7:6. Po trinástich minútach prehrávali už 0:3, ale v prostrednej časti nepriaznivý stav otočili. Na všetkých štyroch góloch v druhej tretine sa podieľal Michal Dudovič, ktorý v zápase zaznamenal hetrik. Slovenskí reprezentanti odohrajú tretí zápas v utorok 8. novembra proti domácim Švajčiarom.

Slovenskí reprezentanti vybojovali zlaté medaily v kategórii trojíc na MS v Prahe. Vo finále kráľovskej disciplíny zdolali domácich Čechov 2:1 po tom, čo otočili z 0:1. Slováci si zahrali finále aj v dvojiciach a jednotlivcoch, v ktorých nestačili na Francúzsko, resp. Maďarsko a získali strieborné medaily.

Ako veľmi dobre viete aj z nášho vysielania - víkend je vždy bohatý na športové udalosti. To platí aj o regióne VÝCHODNÉHO SLOVENSKA. Lipany počas soboty hostili crossmintonový turnaj LIPANY OPEN 2022. Hodnotiť ho budeme s prezidentom klubu SbK Lipany - Vladimírom Pjechom.
ŠPORT_Víkend_5.-6.11_šport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame