Repkový a slnečnicový olej

Repkový a slnečnicový olej

Téma „Oleje či tuky v našej kuchyni“ je často diskutovaná predovšetkým z nutričného a zdravotného hľadiska. Niekto nedá dopustiť na klasicky používané oleje, niekto zásadne presadzuje trend nových dostupných olejov, ako sú olivový, na ktorý sme si aj u nás už zvykli, ale aj tekvicový či makový a mnohé iné. Na tému oleje v kuchyni – a predovšetkým využiteľnosť a vhodnosť tých najklasickejších, teda repkového a slnečnicového – boli témou rozhovoru Martiny Polákovej s nutričnou špecialistkou Juditou Tkáčovou:

DR-Oleje 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Oleje sú v našej strave dôležité, a preto sa v rubrike Dobrá rada ešte k ďalším typom olejov vrátime.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame