Poslucháč Jozef Dirga a jeho recepty

Poslucháč Jozef Dirga a jeho recepty

Jozef Dirga je bývalým chatárom, členom dobrovoľnej horskej záchrannej služby no najmä zanieteným kuchárom. Prípravou jedál sa aj živil a do kuchyne má stále blízko. Jeho recepty ste už v našom vysielaní mohli počuť, je totiž pravidelným prispievateľom do relácie Z kuchyne starých mám, ktorú práve počúvate. Dlho žil na strednom Slovensku, no dnes je jeho domovom Svidník. Nielen o tom, ako sa dostal na východ našej krajiny porozprával Igorovi Michalčíkovi.

poslucháč Jozef 1;IgMi (1) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

...tak ste to počuli - aj obyčajné zemiaky s kyslím mliekom majú ešte stále svojich priaznivcov, medzi ktorých patrí aj náš poslucháč pán Jozef. Dozvedeli sme sa, že kuchyňa bola preňho niekedy pracovným prostredím a v súčasnosti, v dôchodkovom veku si ho ešte stále vie vychutnať. Zároveň sa rád delí o svoje recepty. Ani môj kolega teda neobišiel naprázdno a dostal presné inštrukcie, ako pripraviť dobré šišky. Počúvajte jeho rady:

poslucháč Jozef 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

...ak patríte k našim poslucháčom a podobne ako pán Jozef by ste sa radi podelili o svoje zaujímavé recepty, či dobré rady do kuchyne, určite sa nám ozvite! Radi vás s mikrofónom navštívime.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame