Ako prežiť v domácej izolácii

Ako prežiť v domácej izolácii

Začiatok školského roka bol pre Centrum pedagogicko-psychologickej prevencie na Karpatskej ulici v Košiciach výzvou. Rozhodli sa okrem iného ponúknuť školám zaujímavý  preventívny program. Určený je stredoškolákom, ale inšpiráciou môže byť aj pre iné vekové kategórie. Veľmi skoro však do školského systému zasiahlo dištančné vzdelávanie a Centrum pohotovo zareagovalo na vzniknutú situáciu. Psychológ Miroslav Litavský, ktorý projekt vypracoval, ho prispôsobil domácej izolácii žiakov. V poradenskom svete sa tak zrodil jedinečný preventívny program. Psychológovia Centra v ňom pracujú s informáciami, emóciami, so vzťahmi, s osobnosťou stredoškoláka. Slávke Ivančovej porozprával o projekte Miroslav Litavský:

Ako prežiť v domácej izolácii 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Centrum pedagogicko-psychologickej prevencie na Karpatskej ulici v Košiciach spustilo preventívny program pre študentov stredných škôl s názvom Ako prežiť v domácej izolácii. Jedným z cieľov programu je rozvíjať osobnosti žiakov na pozadí dištančného vzdelávania a domácej izolácie, teda v čase, keď žiaci pre svoj rozvoj potrebujú interakciu a sociálne kontakty, no nemajú ich. So psychológom Miroslavom Litavským sa o programe rozpráva Slávka Ivančová:

Ako prežiť v domácej izolácii 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O programe Ako prežiť v domácej izolácii sa môžete informovať aj na stránke Centra pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie na Karpatskej ulici v Košiciach.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame