Kúpa ojazdeného auta

Kúpa ojazdeného auta

„Nie sme takí bohatí, aby sme si mohli kupovať lacné veci"; - „Okrídlený" výrok, pre ktorý nemá každý porozumenie, či - minimálne - „prázdno v peňaženke". - No ak ho vztiahneme na kúpu veci dlhodobej potreby, akou je auto, parafrázovanie tohto výroku dostane hneď zrozumiteľnejší „rozmer". „Auto nie je také lacné, aby sme ho mali zbytočne preplácať!" - A to aj v prípade, že nie je nové, ale kupujeme ho po predchádzajúcom majiteľovi, s niekoľkými desiatkami tisíc najazdených kilometrov. - Vtedy je zvlášť dôležité si po „preklepnúť" hneď z viacerých uhlov pohľadu, aby sme doň dodatočne nemuseli investovať ďalšie tisíce. - Miroslavovi Talavaškovi súhlasne prikyvuje právnik, Ľubomír Majerčík:

1_financna ABC_kupa jazdeneho auta Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Kto nemá financie na nové auto a potrebuje ho, väčšinou to rieši kúpou jazdeného. Je nutnosť sa presvedčiť sa o „právnej čistote" vozidla, teda či nie je zaťažené exekúciou, alebo jeho vlastníkom je lízingová spoločnosť, prípadne či nesúviselo s trestnou činnosťou. Ak tak neurobíme, riskujeme, že prídeme o auto i peniaze zaň. Upozornili sme aj na „čistotu" dokladov o aute, potrebe spísania obojstranne(!) akceptovateľnej a konkrétnej kúpno-predajnej zmluvy. „Obojstranne" znamená, dôkladne si preštudovať, prípadne doplniť zmluvu tak, aby - ani do budúcnosti - nebolo možné spochybniť moje spotrebiteľské práva a nároky. - Vždy - totiž - ide o NAŠE peniaze!
A to sa týka aj možnosti kupujúceho presvedčiť sa o dobrom technickom stave kupovaného auta! - Dôležitosť aj takejto kontroly vozidla kupujúcim potvrdil Miroslavovi Talavaškovi právnik, Ľubomír Majerčík:
financna ABC_kupa jazdeneho auta Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako sa hovorí: „Čo je písané, to je dané"! - A čím hodnotnejší (hoci už používaný) „tovar", tým viac to platí!

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame