Víkend 11. – 12. 6.

Víkend 11. – 12. 6.

Slovenskí futbaloví reprezentanti zvíťazili na ihrisku Azerbajdžanu 1:0 v treťom zápase v 3. skupine C-divízie Ligy národov. Jediný gól piatkového stretnutia strelil v 81. minúte Vladimír Weiss ml. Slovákov premiérovo viedli dočasní tréneri Samuel Slovák a Marek Mintál, ktorí po prehre s Kazachstanom nahradili odvolaného Štefana Tarkoviča. Slováci zakončia júnový asociačný termín zápasom v Kazachstane. Azerbajdžan nastúpi proti Bielorusku. Autor nášho jediného gólu proti Azerbajdžanu Vladimír Weiss ml.:
vikend_sport1;Hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Slovenskí florbalisti sa v základnej A-skupine na novembrových MS stretnú s Fínskom, domácim Švajčiarskom a Nórskom. Rozhodol o tom žreb v Zürichu, ktorý bude spolu s Winterthurom dejiskom svetového šampionátu. Prvé dva tímy z oboch výkonnostne silnejších skupín A a B postúpia priamo do štvrťfinále, zvyšné dva tímy budú hrať kvalifikačné zápasy o postup do štvrťfinále s tímami z ďalších dvoch skupín.

Slovenskí reprezentanti v malom futbale prehrali vo štvrťfinále ME v Košiciach s Azerbajdžanom 0:1 a šampionát sa pre nich skončil. Jediný gól zápasu strelil v 42. minúte z pokutového kopu Elvin Alizada. Pre Slovákov to bola jediná prehra na turnaji. Po konci našich reprezentantov sa tréner slovenského tímu Ladislav Borbély vyjadril k samotným ME a propagácii tohto športu takto:

vikend_sport2;hud Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ešte doplníme, že reprezentanti Azerbajdžanu sa stali majstrami Európy v malom futbale. Vo finálovom zápase v Košiciach zdolali Rumunsko 1:0 gólom Mammadova. Bronzové medaily získali reprezentanti Bulharska po víťazstve nad Kazachstanom 4:1. Pre Azerbajdžan je to nielen prvý európsky titul v malom futbale, ale aj prvá medaila v histórii.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame