Víkend 10. – 11. 9.

Víkend 10. – 11. 9.

Futbalisti 1. FC Tatran Prešov vyhrali v sobotňajšom zápase 9. kola II. ligy nad MŠK Púchov 2:1 a svoju víťaznú sériu natiahli už na päť stretnutí. Prešovčania figurujú na 2. mieste tabuľky o skóre za Košicami, ktoré zdolali žilinské "béčko" 4:1. Matej Jakúbek, strelec dvoch gólov FC Košice

Víkend_10.-11.9_šport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


6. kolo 3. futbalovej ligy východ v nedeľu prinieslo tieto výsledky:
Slávia Košice - Snina 4:1
Fiľakovo - Spišská Nová Ves 1:2
Oravské Veselé - Stropkov 2:1
Svidník - Poprad 1:0

Spišskí Rytieri vo Federálnom pohári v basketbale neuhrali ani jeden víťazný zápas a obsadili v A-skupine posledné štvrté miesto. Svit v D-skupine zaznamenal dva triumfy a skončil na 2. mieste.

Sára Šafárová, ak sledujete tenis - toto meno poznáte. Ak ho počujete prvýkrát veríme, že o tejto našej tenistke ešte počuť budete. Rodáčka z Košíc, ktorá momentálne študuje, trénuje a hráva v USA si počas leta oddýchla doma. Preto sme sa stretli a porozprávali o oddychu, tréningu, tenise a rovnako aj škole. Veď škola je v týchto dňoch vysoko aktuálna téma - vzhľadom na začiatok školského roka. Ako vyzeralo letné obdobie u našej tenistky?

Víkend_10.-11.9_šport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Každý jeden športovec má svoj obľúbený priestor. Jednoducho povedané miesto, kde sa cíti vynikajúco. Vtedy sa mu darí a vie dosiahnuť požadované výkony a výsledky. U tenistov sú to samozrejme, že povrchy, ktoré im vyhovujú najviac. Niekto sa cíti lepšie v hale, niekto na tvrdom povrchu a niekomu sa najlepšie hrá práve na tráve. Ako je na tom náš dnešný hosť - Sára Šafárová?

Víkend_10.-11.9_šport3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak ako sme sa zaujímali o obľúbený povrch nášho hosťa - mladej slovenskej tenisky, rodáčky z Košíc - ktorou je dnes Sára Šafárová J teraz to bude o obľúbenom tenisovom Grand Slame. Tam patrí: Australian Open, French Open (Roland Garros), Wimbledon a US Open:

Víkend_10.-11.9_šport4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame