Víkend 17. – 18. 9.

Víkend 17. – 18. 9.

Futbalisti Michaloviec zvíťazili v sobotňajšom stretnutí 11. kola Fortuna ligy na ihrisku Zlatých Moraviec 1:0. Jediný gól duelu dal v 22. min Michal Jeřábek po centri Lukáša Jánošík.

Futbalisti Tatrana Prešov zvíťazili v sobotnom zápase 10. kola II. ligy na ihrisku Slovana Bratislava B 3:0. Dva góly hostí dal Jozef Dolný, tretí pridal Lukáš Jendrek. Prešov je na čele tabuľky o tri body pred Košicami, ktoré prehrali v Trebišove 1:3. Na Košice sa bodovo dotiahlo tretie Komárno vďaka víťazstvu 2:0 v Dubnici nad Váhom. Včera Humenné uspelo na tráve B-čka Žiliny 1:0.

V 7. kole III. ligy východ Námestovo zdolalo Sláviu Košice 2:1, Poprad si rovnakým výsledkom poradil s Oravským Veselým, Spišská Nová Ves si delila body s Bardejovom po výsledku 2:2 a v sobotu Vranov nad Topľou zdolal Lučenec 2:0. V nedeľu Kalinovo - Svidník 0:0, Snina - Giraltovce 10:1 a Stropkov - Lipany 3:1.

V II. futbalovej lige žien si v sobotu hráčky FC Košice pripísali body po výhre 4:0 nad Martinom. Prešovčanky nedali šancu futbalistkám Popradu po jasnom triumfe 11:0. Futbalové trávniky vymeníme za hádzanárske palubovky:

_Víkend_17.-18.9_šport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


2. kolo Tipos extraligy v hokeji:
Nové Zámky - Prešov 2:3 po predĺžení
Spišská Nová Ves - Trenčín 6:2
Banská Bystrica - Michalovce 2:3
Poprad - Nitra 5:1

Reprezentanti Slovenska vo vodnom póle do 19 rokov, ktorí dnes po 9:00 hod. nastúpili na svoj druhý zápas v základnej B-skupine na ME v Podgorici, nestačili na Gruzínsko 9:15. O tomto výsledku rozhodla záverečná štvrtina, ktorú naši reprezentanti prehrali 1:7. Zajtra o 13:00 hod. ich čaká záverečný duel v skupine proti Chorvátsku.

Východoslovenská metropola hostila 10.9. - 11.9.2022 Svetový pohár v paratanečnom športe po štyroch rokoch. Slovenskí tanečníci získali spolu sedem cenných kovov. Domáca pretekárka Helena Kašická päť. Zo štyroch disciplín si dokonca odniesla prvenstvo! Dejiskom SP bola Hala Kunsthalle, kde sa predstavilo 67 tanečníkov z 15 krajín (Rakúsko, Belgicko, Brazília, Česko, Slovensko, Taiwan, Fínsko, Nemecko, Taliansko, Izrael, Kazachstan, Mexiko, Holandsko, Slovinsko, Ukrajina). Spolu privítali Košice 96 účastníkov. Svetový pohár sa tu naposledy konal v roku 2018, dva roky predtým organizovali Košice aj európsky šampionát. Slovensko reprezentovali štyri páry: Helena Kašická - Mark Marušák, Mária Dutková - Martin Šolc, Patrícia Albertová - Dominik Godla a Petra Chomová - Lukáš Bogdan a naši športovci súťažili aj v jednotlivcoch. Peter Vidašič - organizátor súťaže:

Víkend_17.-18.9_šport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame