Víkend 1. – 2. 10.

Víkend 1. – 2. 10.

Banskobystrickí futbalisti v 12. kole Fortuna ligy presvedčivým výkonom zdolali Michalovce na domácej pôde 3:1 a v tabuľke si držia 7. pozíciu so stratou bodu na prvú šestku. O súťaž nižšie sa už pozrie Matúš Hudák:

Víkend_1.-2.10_šport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Hokejisti Košíc zvíťazili v 6. kole Tipos extraligy nad Trenčínom 5:2. Pre „oceliarov to bolo prvé víťazstvo, v ich 5. zápase. Tri body na konte majú aj Trenčania, ktorí sú zásluhou horšieho skóre priebežne na poslednom, 12. mieste za Košicami. V ďalších zápasoch sa zástupcom z nášho regiónu darilo takto:
Spišská Nová Ves – Nové Zámky 2:3,
Michalovce – Prešov 2:3 (domáci zaznamenali tretiu prehru v rade),
Poprad – Liptovský Mikuláš 5:1.

Trnava triumfovala v 2. kole extraligy volejbalistiek nad Prešovom 3:0 na sety.

Vodní pólisti KVP Nováky (ktorých doplnili hráči ŠK Hornets Košice) prehrali vo svojom záverečnom štvrtom zápase na úvodnom kvalifikačnom turnaji Ligy majstrov s domácim tímom Jadran Herceg Novi 8:16. V troch zápasoch dosiahli bilanciu jedna remíza a tri prehry.

Keňan Reuben Kiprop Kerio tretíkrát v kariére zvíťazil na Medzinárodnom maratóne mieru v Košiciach. V záverečnom šprinte na 99. ročníku podujatia uspel pred trojicou Aychew Dessie, Yohans Tadesse a Adane Gebre z Etiópie. Keriov čas 2:07:16 o 15 sekúnd zaostal za traťovým rekordom. Najväčší favorit na titul najlepšieho Slováka – Tibor Sahajda – z pretekov odstúpil. Zatiaľ čo absolútny rekord nepadol, v ženskej kategórii došlo po roku opäť k posunu najlepšieho času. Keňanka Margaret Agaiová triumfovala po úniku s časom 2:24:04, čím výrazne vylepšila maximum Ayantu Kumely Tadesseovej z Etiópie, ktorá vlani vytvorila rekord s časom 2:24:35. Teraz aj ďalšie kategórie, ktoré sme v Košiciach sledovali:

Víkend_1.-2.10_šport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame