Víkend 15. – 16. 10.

Víkend 15. – 16. 10.

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava vyhrali v 14. kole Fortuna ligy v Michalovciach 1:0 a zvýšili náskok na čele tabuľky. O jediný gól nedeľného stretnutia sa postaral Juraj Kucka a belasí tak vedú o štyri body pred Spartakom Trnava, pričom majú jeden zápas k dobru. Spartak v nedeľu nečakane zaváhal, keď prehral na ihrisku nováčika z Podbrezovej 1:3.

Darilo sa aj rezerve belasých. Tá po dvoch remízach bodovala v Košiciach. V 13. kole zdolala FC 2:1. Asistent domáceho trénera Ondrej Duda starší:

Víkend_15.-16.10_šport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Hokejisti HC Košice vyhrali v zápase 10. kola Tipos extraligy na ľade Spišskej Novej Vsi 2:1 po predĺžení. Rozhodujúci gól dal v extra čase po samostatnom úniku Marek Slovák. Spišská Nová Ves prehrala po troch predchádzajúcich víťazstvách, Košice uspeli druhýkrát za sebou. Poprad bodoval v Banskej Bystrici 3:1 a ukončil sériu bez bodu, tá trvala tri súboje.

HK Dukla Ingema Michalovce – HC MIKRON Nové Zámky 4:5 pp a sn.

Hokejisti HC MV Transport Prešov vyhrali v zápase 10. kola Tipos extraligy doma nad HKM Zvolen 3:2 po predĺžení. Z triumfu sa domáci tešili po troch predchádzajúcich prehrách a v tabuľke im patrí piate miesto.

Hádzanárky Iuventy Michalovce postúpili do 3. kola Pohára EHF. V nedeľnej odvete druhého kola vyhrali nad švajčiarskym tímom Yellow Winterthur až v rozstrele zo značky 7-metrového hodu, keď v riadnom čase prehrali o jeden gól 20:21. V prvom dueli, ktorý sa hral v sobotu rovnako v michalovskej Chemkostav aréne, vyhrali Michalovčanky 23:22.

Slovenský reprezentant v bedmintone Milan Dratva získal na medzinárodnom turnaji v Egypte striebornú medailu. Vďaka tomuto výsledku si do rebríčka pripísal 2 130 bodov.

Vo včerajšom 7. kole florbalovej extraligy mužov ATU Košice nestačilo na Capitol Bratislava 7:8 po sn. a Prešov doma podľahol Florku Košice 6:8.

Na bikrosovej dráhe na Sídlisku dargovských hrdinov v Košiciach sa 5. a 6. kolom skončil tohtoročný Slovenský pohár BMX. Slovensko stále hľadá bikrosového olympionika a jedna z našich nádejí vyrástla práve na tejto trati. Čo bikros najmä pre mladých jazdcov znamená a na akých bicykloch jazdia, na to sa v úvode Ján Kondor opýtal riaditeľa pretekov Martina Maurera:

Víkend_15.-16.10_šport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame