Víkend 10. – 11. 12.

Víkend 10. – 11. 12.

Hokejisti Nitry podľahli v 25. kole Tipos extraligy na domácom ľade Košiciam 1:3. „Corgoni“ prehrali už 10. duel za sebou a sú poslední. „Oceliarom“ patrí štvrté miesto. Michalovčania zvíťazili na svojom ľade nad Spišskou Novou Vsou 3:2 po predĺžení. Víťazný gól strelil v 26. sekunde predĺženia obranca Ivan Glazkov. „Kamzíci“ z Popradu bodovali na ľade Prešova 4:2:

víkend_10.-11.12_šport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Hádzanárky Iuventy Michalovce postúpili do osemfinále Európskeho pohára. V odvete tretieho kola triumfovali na palubovke švédskeho tímu Lugi HF 26:19. V prvom dueli, ktorý sa hral rovnako v michalovskej Chemkostav aréne, zvíťazili Michalovčanky 33:25.

V poľskom meste Wierzbna sa uskutočnil mládežnícky turnaj vo vzpieraní na vysokej úrovni, za účasti 13 družstiev z Poľska, Holandska, Česka a Slovenska. Ráchel Závacká z mestského klubu vzpierania a silových športov Košice sa stala najlepšou pretekárkou na turnaji a Šimon Závacký s Tomášom Kolpaským pridali nové osobné rekordy. S najmladším družstvom v celej súťaži skončili zástupcovia z Košíc na 7. mieste, ale pre ich talenty je to obrovská skúsenosť do budúcna.

Piatok, sobota a nedeľa budú na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi patriť mladým rýchlokorčuliarom. Viac povie predseda zväzu Ján Magoško:

víkend_10.-11.12_šport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame