Víkend 21. - 22. 1.

Víkend 21. - 22. 1.

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v nedeľňajšom zápase 32. kola Tipos extraligy nad HC MIKRON Nové Zámky 3:0. Prešov zvíťazil nad HKM Zvolen 5:4 po predĺžení, hráči HC Košice triumfovali v Spišskej Novej Vsi 3:2 a Poprad nebodoval v Banskej Bystrici 3:4. Do I. hokejovej ligy sa pozrie Matúš Hudák:

Víkend_21.-22.1_šport1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Zverenci Richarda Bača a Antona Brunovského majú za sebou kvalitne obsadený turnaj v chorvátskom Umagu, ktorým odštartovali prípravu na kvalifikáciu na ME U19. Slovensko ju odohrá v marci v Portugalsku. Taliansko, Francúzsko a Slovinsko boli súpermi našich mladíkov. Žiaľ - ani v jednom z týchto zápasov nebodovali. Na úvod to bola prehra s Talianskom 2:3, Francúzskom 1:5 a Slovinskom 2:3. Čo okrem prípravy na kvalifikáciu bolo cieľom týchto duelov? To povie reprezentačný tréner Richard Bačo:

Víkend_21.-22.1_šport2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Marec bude pre náš reprezentačný futsal náročný. Do boja o prvé miesto v úvodnej fáze kvalifikácie o postup na MS pôjdu s jasným cieľom muži, aby mali čo najlepšiu pozíciu v druhej časti kvalifikácie. Reprezentácia do 19 rokov bude v Portugalsku bojovať o postup na ME tejto vekovej kategórie.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame