Srdce a šport

Srdce a šport

Možno vás prekvapí, že vo Východoslovenskom ústave srdcových a cievnych chorôb v Košiciach nájdete aj športového lekára. Je ním ortopéd s atestáciou z telovýchovnej medicíny Peter Horváth. Na súvis jeho profesie s liečbou kardiovaskulárnych ochorení sa ho pýtala Iveta Vaculová.

srdce_a_sport_1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Minulý týždeň sme vás zoznámili s prácou športového lekára vo Východoslovenskom ústave srdcových a cievnych chorôb v Košiciach. Dnes spolu s ním otvoríme problematiku športovania v zimnom období. Doktora Petra Horvátha oslovila Iveta Vaculová.

srdce_a_sport_2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Všimli ste si, že studený vzduch v zime vám vysušuje sliznice napriek tomu, že je vlhký? Prečo to tak je, aj ako to môžete zmierniť, to sa dozviete v dnešnej rubrike. Začneme však pri zimnom športe. Športový lekár Peter Horváth z Východoslovenského ústavu srdcových a cievnych chorôb v Košiciach odpovedal na otázky Ivety Vaculovej.

srdce_sport_3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes nadviažeme na rozhovory o športovaní v zime a tentoraz sa budeme venovať tým ľuďom, ktorých trápi nejaký zdravotný problém. Športovému lekárovi z Východoslovenského ústavu srdcových a cievnych chorôb v Košiciach, Petrovi Horváthovi kládla otázky Iveta Vaculová.

srdce_a_sport_4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame